Egy múltidéző este margójára

Néha jólesik összefutni a régi ismerősökkel.. meg kevésbé régiekkel.. hát még a teljesen újak..


103 - Egy múltidéző este margójára

  Veszprém, tél, kispéntek. Egyik haverod névnapját ünneplitek az albérletében. A srácot még régről ismered, abból az időkből, amiről nem szívesen beszélsz. Jól esett Tőle, hogy meghívott Téged is, meg úgy vagy vele: ha inni kell, hát inni kell.. ha meg kell baszódni..
Úgy kínáljátok egymást hellyel a konyhában, ahogy itallal bírjátok. Hiába, még tartja magát a régi mondás: "egyetemista egyetemistának pultosa".
Laptop és hangszórók a szobából elő: poénos Youtube-videók - sör, rég elfeledett, viszont szövegükben tudat alatt nagyon is élénken élő retró slágerek - Jäger, vörösen izzó szenű vízipipa - utolsó üveg pezsgő a spájzból, kétes körülmények között beszerzett zacskók és gyógyszeres dobozok... Érzed, hogy eljött a Te időd, hogy megköszönd a vendéglátást és magára hagyd a társaságot kesernyés önpusztításuk beteljesedésében.
Még a lakásból kiszűrődő daloktól visszhangzó lépcsőházban rád jön a hugyozhatnék, de úgy ítéled meg, hogy az épület oldalában könnyítesz majd magadon. Mire leérsz faltól falig, majdnem tele a hólyagod, de még időben elő tudod kapni és meglengetni a virágágyás tövében. Úgy gőzölög, mint egy Ébredő Erő-trailer-ben havas tájon a fénykard. Jó hangulatodban még zümmögsz is hozzá.

filmszakadás

  Épp utadba esik egy fiatalok által közkedveltnek tartott zenés kocsma, betérsz hát.
Állati véletlen: emlékszel még arra a szép arcú, egérszín-felsőben domborító, copfos könyvmolyra, akit tavaly télen láttál a könyvtárban? Akinek a képzelt látványára a Vele szemben ülő egyetemistaforma srác az emeleti mosdóban lihegve maszturbált? Most Vele van, ugyanaz a gyíktestű pali. Közös ismerőtökkel beszélgetnek, aki megpillant Téged, később be is mutat Titeket egymásnak: Macska - Forró kása, Forró kása - Ő itt Macska.
Hmm, szép a szája. Biztos mézízű lehet a... csókja.

filmszakadás

  Találkozol néhány régi ismerőssel, akik hellyel és az asztal alattról házi pálinkával kínálnak. Nem is akarod visszautasítani, mert "szemérmes koldusnak üres a tarisznyája", meg nem is tudnád, hisz kevés olyan dolog van manapság, amitől igazán magyarnak érzed magad.
Szó szót követ, hisz jó a társaság, pohár poharat, mikor látod, hogy Forró kása pasija nagy port kavaróan elviharzik hátra hagyva kedvesét, erőt vesz Rajtad az a pár pohár tömény és elindulsz Felé, hogy - reményeid szerint - jól megvigasztalod. Félúton rájössz, hogy a gyomorsavad az átlagos szint felett van, így inkább ürítenéd a szexgép tartályát.
Ajtó vagy mosdó?

filmszakadás

  A gyomrod már jobban van. Igyekszel vissza a kiszemelt édes mosolyú lányhoz, de visszajött a pasija. Éppen békülnek egymás mandulájának egészségi állapotát ellenőrizve nyelvükkel. Nyugtázod a helyzetet magadban: Candy Crush - game over.

filmszakadás

  Valami kopott tornacipős, trendi punkcsajjal táncolsz egy üres whisky-s pohárral a kézben, pedig nem is szereted az ilyesfajta gabonaszármazékot. A csaj már a nyakadba szuszog, miközben kimondottan formás fenekét az ágyékodhoz dörgöli.
"Apu vedd meg nekem a várost" - kiabálja a hangszórókkal vetekedve és nagyjából 2-3 taktusig kényelmetlenül is érzed magad a nagy korkülönbség miatt, de végül ezen hamar úrrá lesz az ösztönöd.
- Tetszel, megkaphatsz ma este - suttogja érzékien és lényegre törően. Oké, adventi időszak van, jobb adni, mint kapni, de ha engedné is a hátsó bejáratot, meg ne kérdezd, hogy mi-kulás.

filmszakadás

  Keresed a lakáskulcsot a farzsebedben, miközben azon töröd a fejed, miért is tetted volna oda. A tornacipős lány a kocsmából rutinosan nyúl a nadrágod első zsebéhez és simítja végig a még részegen is jól kitapintható kulcscsomódat. Nem tévedett sokat.

filmszakadás

  Engedi.. csak meg ne kérdezd, baszki, csak meg ne kérdezd..

Ex

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó volt tegnap fatter!:)
    Hírös slam-Lököttek!:)
    Odalöktetek!:)

    VálaszTörlés
  2. Köszi Döme! Örülök, hogy a közönség többi része is élvezte a szombat estét, nemcsak mi!
    Legközelebb folytatjuk! :)

    VálaszTörlés