Bonyolult kötések

  L = 8 + .5Y - .2P + .9Hm + .3Mf + J - .3G - .5(Sm - Sf)2 + I + 1.5C
Igen, ez egy lehetséges képlet a tartós szerelem definiálásához. Persze ilyen és ehhez hasonló egyenletekkel nem foglak untatni Titeket, az élet bármely területéről is beszélnénk.



102 - Bonyolult kötések

    Meghasadt szív meghasad-vív, megszakadás.
Megszakadt szív, megszakadt ív, felhasadás,
megszakadt szív, megszakad, de szív, mert havi 90 ezerért nem tud mást tenni, csak fuzionál a szebb jövő reményében a pénzintézetek tőketartalékával. Elkerülhetetlen a kölcsön-hatás. Fentről mélyre zsebbe nyúl, cip-zár-nyit, nem kímél senkit és Te is legalább olyan haszontalannak fogod érezni magad lyukas garas nélkül, mint elmés gondolat egy neves női magazinból: "a mai, modern pankráció értelmetlen - minek gyűri le egymást 2 vagy több dúsgazdag ember egy övért, ha nincs rajtuk, csak alsógatya?"

  Meghasadt szív meghasad-vív, filmszakadás.
Megszakadt szív, megszakadt ív, meghasadás,
megszakadt szív, megfeslett zokni meg fájdalmas lépések.. mert az eltávolodás mezítláb-útja padlószőnyeggel szegélyezett LEGO-kockákból áll.
S ha a fájdalom nem is, legalább az érzelmek ki- és bekapcsolhatók lennének; se jutna mindig idő rá, hogy megnyomd a gombot. De press I/O néha, ha szükséged lenne csak tisztán szexre. Az érzelmek Téged úgyis lelohasztanak, márpedig Ő keményen akar. She wants the D.. d like divatos ruhák, diszlájkmentes-övezet, dioptria a hipszter-szemüvegkeretbe, dizájner drogok és igen: diákhitel a Te zsebedből. Te meg elhitted Neki - megsúgom: minden közösségben van egy retardált. Ha Szerinted a Tiédben nincs, akkor valószínű' Te vagy az.

  Meghasadt szív meghasad-vív, megszakadás.
Megszakadt szív, megszakadt szív, maghasadás,
megszakadt szív, elszakadt gumi.. látod, végül úgyis összejön az a gyerek 40 évesen. Nem menetrend szerint, mert az életed sem gyorsvonat, ki is siklottál a stressz miatt - gondoltad, és hiába vagy még mindig Lokomotív az ágyban: lassan indulsz be, de a végén egy falat is kiütnél; ha addig tartasz, mint a vonatfütty. Ha meg idő előtt begőzölnél, tarts ki - mondd utánam: Nem adom fel, míg egy darabban látsz. Hisz Te is tudod jól - a kicsi az nagy, a Fartúr éh.. az indiszkrét, de Mindenki másképp csinálja.
Azért kérlek, közben NE Gondolj rám, csak ringasd el magad...
és ha a gyerkőcöd elkészült, a bohócod elkékült, ne feledd a sátradat leengedni. Hisz Miénk ez a cirkusz, itt mindenkire szerep vár.

Ex


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése