Ne üsd meg!

  Ahogy a Wikipédia említi: "Az erőszakot a gyakorlatban tágan kell értelmezni: beletartozhat a lelki terroron túl szidalmazás, verekedés, súlyos testi sértés, életveszélyes fenyegetés ... a partner-partner közti, illetve az idősebb családtag bántalmazása és gyermekbántalmazás is ... családon belüli erőszak kifejezés mellett használatos a párkapcsolati erőszak és a gyermekbántalmazás elnevezések is."


92 - A FÉRFIAK NEM VERNEK NŐKET!

  Sokunk számára egyértelmű ez a mondat, de ahogy kimondtad Te is magadban vagy félhangosan, egy hang oson át elméden: Te vajon tennéd-e? Mernéd-e megbélyegezni magad egy ilyen elfogadhatatlan cselekedet miatt?

A FÉRFIAK NEM VERNEK NŐKET!

Most, remélem, csuklik minden barom, minden kőbunkós ősbunkó, akit megemlítek! Csuklik a buszon, a metrón, csuklik a kávéházban, a kocsmában, csuklik a pékségben, a könyvtárban - psszt! -, csuklik a bejárati ajtóban össze félholtan tettének súlya alatt..
Bár oka és indoka lehet temérdek, de nem érdek fűzi hozzá, hanem valami mélyről jövő mentális zavar.
Engem zavar - Téged zavar, reccsen az avar, ha közelebbről szeretnénk megvizsgálni, hogy mégis mi a faszért kell bántalmazni a szebbik nemet?!

  Felbosszantott idegileg?! Inkább csapd be a lakásajtót és viharozz el a bajtársakhoz-pajtásokhoz, hogy PS-en vagy XBox-on vezessétek le a feszültséget virtuál autókat törve, vagy ha morál nélkül ölni akarsz: Mortal Combat, Tekken - az ellenfél nyekken, 8 bites borda törik, de legalább nem azé, aki miatt gőzöl a fejed.

  Gőzöl a nejed?! Odaégette a vacsorát, Te meg a csodát várod sült galambként, hogy inkább éhen ne halj a kimerítő meló után, mert már a napi munkával is el vagy úszva és a főnök is köcsög, megint megtalált magának.. ? Találd meg Te is a megfelelő módját, hogy a magad gondját megold: nagyapáink szeszbe mártották májukat, unokáink dühüket is belesodorják várva a reakcióra. Kémia-, és biológia-magánóra vége, ma is tanultunk valamit.

  Már nem akar itt, itt és itt?! Baszd meg.. a barátnőjét, ha ennyire bosszúszomjas lennél, de ne tegyél tönkre egy előtte még kívánatosnak és helyesnek tartott pofit! Csak mert az agyad bedilult, még nem kell, hogy belilult legyen régi szerelmed arca, csuklója, szeme alja.

  Aki hallja, adja át, ne ócska pletykák alapján terjedjen az erkölcs! Erre költs inkább jól csengő nevek helyett az aranyszegély-alsógatyádon! Legyen a rend az érték az értékrendedben, ne a hitvány trendekben találd meg magadnak Katit vagy Ginát! Áldozz az oltárán ahelyett, hogy tinédzser gyerekek legyenek a betapasztott szájú ministránsaid! Pufogtass üresnek cseppet sem mondható frázisokat róla, mintsem egy gátlástalan, padlóra kiköpött westernhős legyél a vadkeleten fehér puskaporral az orrod alatt!
Mert a viaszfoltos fegyver Te magad vagy ebben a csatában, de ha rossz irányba szegezed, életed megpecsételődhet, a megítélésednek, a jövődnek, itt ennek lőnek:

A FÉRFIAK NEM VERNEK NŐKET!

Ex

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése