Legyen Neked könnyű a föld

  A megemlékezéseden esett az eső. Amint elindultak a barátaid/haverjaid/ismerőseid a liget végéből, elkezdett szemerkélni. Mire a színkertbe értünk, már javában zuhogott. Valld be, hogy Te intézted így. Valld be, hogy ezzel üzented nekünk, hogy "Mi a faszt csináltok, Ti hülyék? Mennétek inkább és innátok az emlékemre! Élvezzétek az életet tovább nélkülem!"
Úgy lesz. De azért hiányozni fogsz
.


91 - BékéBen
(K. B. emlékére)

  Eggyel kevesebben lettünk. Megint. Ha valaki legyint, hogy "ugyan, mások is hagynak el minket és az élet megy tovább", így van. Te megálltál, innentől mi sodródunk tovább az árral.
Te csak cserélgesd a profilképed, tekerd még meg, mert le kell lépned, de az a fotó minket még emlékeztet. Mindenkit másra. Engem például, mikor a szexéhes albérlet december hajnalban nem kicsit volt hangos: Nálad a konyhában Borgore: Nympho-tól, nálam meg a szobánkban egy kócosan barna nimfától. Köszi!
#yolo  #1*élünk  #SoseHalunkMeg  #BazdMeg!

  Kevesen foghatjuk fel, mit szemed láthatott: hogy huszonpár gramm pot csak múló állapot.
Te sem voltál feddhetetlen, de hát ki az? Ki az, ki azt mondhatja, hogy "igaz minden Téged ért rágalom"? Ki az, ki azt mondja, "vállalom, hogy én el foglak felejteni, mert egyszer úgyis mindenki lelép innen"? Ki az, ki azzal ámít, hogy el kell hinnem minden rosszat, amit Rólad mondtak?
Ha mint a vízfolyás, hazudtál volna, hogy túlélj egyik napról a másikra, mára az csak fémes íz lenne a szájban: irónia.
Ne szidd apád, légy megértő! Neveld ki a Pala-d, sok sebzést érő 90-es level, mire meglesz, a víz lever, de határ a csillagos ég. Látod, Te ezt is elérted! Wow!

  De most menned kell. Kabát a hátadra, még ha nem is ez volt Rád szabva, táska fel, ha állba ver vagy megreped pár bordád, csak a terhek azok, amiket eddig is cipeltél magaddal.
"Nekem Te ne magyarázzál, vigyázz, mert hazamegyek." - remélem, megtaláltad végre azt a helyet, amit otthonodnak lehet nevezni.. és mint meszessé lett üres szobakonyhás csigaház, emléked őrizzük, bárhol is jársz.

Ex

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése