Emberi

  Valamit csak akkor érthetsz meg, ha átéled, benne vagy és vele együtt létezel, akárcsak a képzeleted. Ez ilyen: rövid, kusza és gyarló.


90 - Emberi

"Újra alakot ölt bennem végre, minden mi emberi"

  Hát, ha egyszer megteheti, hogy manifesztálódjon fizikai testként, miért ne tenné? Ha meg túlzásokba esik, magát csak bálnahájjal kenné, édesgetné, aki elhiszi porhüvelyéről, hogy ünnepélyről megmentett meglepetés lehet másoknak, mert annyira nagyon jó ma is, hogy az már a tökéletesség alját súrolja recés-száraz nyelvével.
Főnyeremény? Elmész Te a picsába, hisz még masnival sincs átkötve, hogy ajándékba kapd meg, nemhogy a megváltást képviselje. Értéktelen kacat. Az óra halad, mialatt isteni hangon dörmögtem-mormogtam ember: küzdj és bízva bízzál, gyors kaján hízva hízzál és találd meg magadban a belső Buddhát! Mackós alkat, egy állat az ágyban, mint aki "milyen kedves, megértő és biztos jó bújni hozzá" - gondolod.
Szenvedély. Egyik szenved, másik éjjel él, mert nappal azt teszi, amit kell és amit csak szabad. Szakad bele minden inad, se tehetsz mást, mikor ez a kötelességed. Ma is meg kell cselekedned, amit Tőled kérnek. Még ha néha olyan három-két-egyértelmű is, mint egy Koelhó Paja-idézet Nora Wetss Ara tolmácsolásában, miszerint: "Lófaszra sem érdemes, aki eddig csak a bejegyzéseiddel törődött." Hmm..
Legyen áldott és dicső Rajtad kívül további 712 személy lájkra nyíló hüvelykujja, halleluja!

  Ahogy tartja a mondás is: adni jó. Fogadjuk el tőle, ha már ilyen kedvesen kínálja nekünk. Kapni se kutya, de hogy a sok mulya meg legyen fosztva értékeitől tehetetlenül, pláne ha épp tehetős volt eddig, megszokott. Ez ilyen: rövid, kusza és gyarló. Vadló szánt a sztyeppén végig és porzik a mája. Ha az élet jó citrommal kínálja, szerez mellé valahonnan egy ingyen tequilát abból a lórúgás-fajtából.
De a senki földjén miért ne vehetnéd el azt, ami gazdátlanul hever magzatpózban?
Tudod, mit? Lopjál! Ne nézz ilyen értetlenül, lopjál! Lopj egy csókot gyerekkori szerelmedtől a mászóka és a frissen rügyet bontó fák tövében! Lopj egy ölelést a legkedvesebb emberektől az életedben, pláne amilyen ritkán találkozol Velük! Lopj egy dobozzal a kedvenc ízesítésű Leszarom-tablettádból a 3 sarokkal odébb lévő benzinkútról, ha már ott is lehet kapni drogokat! Lopj egy fél literes vizet, palackozottat a legmelegebb hónapokban a belvárosi, ingyen osztogatós csomópontokon.. mondjuk amilyen hülye vagy, még el is szaladsz vele.
Azt hiszed, Utánad ordibálnak, pedig csak a lüktetés hangos a fejedben. Mindenki más szótlan, a tréfa ízetlen, a szád sótlan, nyálad sincs, tested íze a tengeré. A tüdődet is kiköpnéd.
Hiába vagy 15 vagy 27-26, ha nyelved megakad, Te magad leszel önnön hátráltatód/tavad és építesz megannyi hatalmas gátat, mint a Tlan Foszvárosban.
Aranyszín keret, csodálatos életkép, festékrengeteg a vásznon, napfelkelte-rajzolat. Lám, nem vagyok életképtelen.

Ex

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése