Novemberi lábjegyzet

  Józan ész kontra Ex:

Egyetem?.. Számonkérések. 

Beadandók?.. "Miért kések?" 
Lehúz?.. Szürkeség. 
Problémák?.. Pont elég. 
Füstölő?.. Pont elég. 
Lazítás?.. Hülye vagy?! 
Valami más?.. Nem elég?
Hülye vagy.. Na, ne mondd..
Hülye vagy..


70 - IdŐszített bomba

  Két könyvelési tétel közt egy kis levegővétel. Kösz, jól vagyok. Hogy a hangulatom? Nézz ki az ablakon.
Komor egy november. Komor, mocskos és őszinte. Ősz int s Te elhiszed, hogy a szíved szív. Mert Rád zúdítja a hangulatát, azt a lelkiset, hogy párban is magányos vagy és egyedül meg egyenesen depresszió közeli állapotok uralkodnak. Az illető lehetne akár nő vagy nem, lehetne akár fiatal vagy nem, lehetnél akár boldog is.. vagy nem?

  Mikor végső elkeseredésedben bámulod a leesett cseppeket éppen: "Nem értem, hogy mi végre van az elmúlás? Színtiszta köd, homály, pff, ez bukás.. látszik Rajta, hogy Ő is kezdi feladni. Fele annyi öngyilkos lenne az utcákon, köztük az ősz is, ha nem éppen valami mély rapszöveg szólna az mp4-lejátszóból és nem esne folyamatosan eső a fejük felett. Ez sem érti a lényegét, csak köhög fel még epét, mert elkeseredésében a pohár után nyújt kezet épp.. pedig magával kellene kibékülnie először. De még csak nem is borotválkozik, elől szőr, hátul haj és gyomor tájt háj helyett csak baj. Disz iz máj práblem.

  Neked is betalált, nem? Rendesen. Rendetlen étkezési szokások, hogy a 4 falat kenyér már sok és inkább vesz egy dekás üveggel a nonsztopban.
  "Jót szoptam" - mondja magában egy elkenődött szájfény. Esik az eső, elmossa a koszt. "Lenyelte, oszt' akkor mi van?" - vágja rá válaszát a hús, amit az ajakír kényeztetett. Kajak ír Rá egy sms-t, hogy "gyere máskor is, hogy elmehessek".
Betűk. Time's New Romance. Válasz bezzeg nem érkezik.

Ex

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése