Engedd ki a gőzt!

  Van hogy néha nem tudod, melyik falat döntenéd ki Körülötted, hogy megszabadulj a környezetedben lévő elviselhetetlen alakoktól? Hogy legszívesebben be se mennél melózni, mert úgyis csak elpattannak az idegeid a műszakban Tőlük? Hogy már az utcán távolról meglátva is inkább visszafordulnál, hogy véletlen se kelljen találkozni Velük és még ha ráadásul Rád is köszön valamelyik, akkor sietést imitálva odébbállni egy halk "szia" vagy egy bólintás után? 
  Hogyha ezek közül legalább egyen elgondolkodtál, esetleg magadra is ismertél, olvasd el ezt és engedd ki a gőzt.


54 - Rágalom
(gyújtogatóknak vizes szalmából)

  Maga Marha!

  Igen, ez régen kemény szitokszónak számított, mára viszont érvényességét vesztette, akárcsak a fejét sok igen túlképzett járókelő, haszonleső, napot lopó, félig megszívott csekket szedő.. szóval mindenki. És bármit is szeretnél, nincs mit tenni, néha Te is be kell, hogy állj.. a sorba, ha már elfogyott az alkalmi bódulatodat okozó szer, már nincs, ami enyhítse a fájdalmad, a dühödet, a bajodat, a tünetek meg csak felszaporodnak, s jön a teljességgel jogos kérdés, hogy mitől is?!
  Mert a kérdésre a válaszunk egyöntetű, hogyha Maga a másikat átbassza: 1) Ön tetű és csak a saját érdekeit nézi mindenek előtt, 2) csipkebokorvessző és 3) aki nekem keresztbe tesz, az beveheti a kár..pótlás mértéke úgyse fogja meghaladni azt a szintet, mint amennyi az Általunk megcselekedett baromságok miatt, a saját fejünk fő.. Van, akinek 60 fokon, már aki meg tudja inni azokat az ótvar kommersz-italokat, csak mert óccsó', de tudod, mit? Inkább a lelkiismeretedet mosnád tisztára, de.. áh, ki látja.. Hagyjad, így mulat a magyar, erre iszunk!
  Meg arra is.. és bár nem Kalotaszegről-végről, de ez is egy amolyan igényes legényes, kecskeméti szegényes szókinccsel megáldott és azt is már réges-régen a zaciba beadó, hogy „legyen mit enni” ökonómia-hallgató.. Mert bizony fiatal veszprémi egyetemistaként, még Fénykoromban én is vodkával ittam a málnaszörpöt… De ezt a "minden héten iszunk, mert egyetemisták vagyunk és különben is végeláthatatlan tombolás / bekötött szemmel rombolás az élet"-korszakomat már kinőttem. Viszont aki az életébe haszontalan dolgokat rendszeresít, annak, bizton állíthatom, hogy a rendszere shit, hiába is hangoztatja összevont szemöldökkel:

  SEMMI PROBLÉMA E KEREK FÖLDÖN NINCSEN! NINCSEN!! 

.. ja, nem kiabálok, csak véletlen beragadt a Shift-em.

  Mint annak a hajnalban a szórakozóhely előtt félrészegen feszengő, faragatlan modorú és amúgy se nagy tehetséggel megáldott, falábú focistának, gyűjtőnevükön csak tuskó, aki negédes hangon szól oda az Élete kicicomázott plázamacskájához, akit titkon csak Bajnoki Serlegnek hív, mint a legnagyobb kincset a szakmában: Bébi, ne dumálj, lesen vagy!..
én meg csak fogom a fejem.. a szakbarbár..
  Te meg, drága parfümtől bűzlő, a nagyon-nagyon magas sarkakban járni nem tudó, magát lélegzetelállítóan szexinek hívő! Elárulom, azért nem kapok levegőt, mikor a közelemben teszed magad, mert 3 méteres körzetben a Körötted lévő levegő 98%-a pacsuli! De legalább az agyonvakolt kis pofid helyes és cuki.. Oh, Honey, biztos ruhabolti eladó lehetsz, mert ahogy látom, mindent kipakoltál a kirakatba.
  Szóval Te: ne az orrodat púderezd, az agyadat pallérozd, vagy hozd át, ha van még vodkád, reggel meg majd meg ne fújd a szondát, vagy legalábbis ne lehelj az arcomba.. Bazzeg, de büdös.. pfejj.

  Persze én se vagyok különb a Deák tér vásznánál… s hogy nem létező ártatlanságomat bizonyítsam: nem én figyeltem fel Rá, Ő fogta meg a tekintetemet és rántotta magára, ahogy ezt egy vonzó nő teszi és Te azt hiszed, hogy Te szemelted ki. Nem-nem.. Áldozat vagy csak egy vérmes ragadozó csapdájában. Űzött vadként fel se tűnik majd, hogy már rég a célkereszt középpontjában pihensz mit sem sejtve és csak Ámor egyetlen lövésének kell belevágódnia a bordáid közé, mint egy utolsó pillanatban a mérkőzést a hazai csapat számára megmentő 3pontos dobás.. csont nélkül. Ide, ni!
  Így hát én lettem mára bizony minden exem Exe.. mégis, ha az új hús a bárpultnál kérdi: este szexem lesz-e? Hahh, állok elébe, Vi-gyázz! Csak folyjak bele a gyötrően kéjes lébe, mert Te teszed ezt velem, Béjbe’, meg Te, meg Te, és Te is, Te kis hamis.. de kérlek, ha már egyszer a fejemben jársz, legalább az utcai cipődet vesd le, hogy ne legyenek ennél is piszkosabb gondolataim Veled kapcsolatban.. köszi!
  S mikor benézek a ruhád alá, néha komolyan nem értem, mire fel ekkora felhajtás, pedig ez csak pár nadrágaljas gondolat, amiből egy falatnyi tang.. öö, tanulság kijár azoknak, akik a most következő konklúzióra figyelnek.

FIGYELEM!

  A következő mondat a nyugalom megzavarására alkalmas klisé-gondolatokat tartalmazhat és nyomokban földimogyorót:
  "Ha néha eleged van az élet Rád erőszakolt igazságtalanságaiból, csak állj elé és egy őszinte, baráti mosollyal biztasd: Baszd meg a kurva anyád!" :)

Ex

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése