Egy elégedetlen hétfő

  Amikor mindenben csak a rosszat látod, mert egyszerűen tele a hócipőd a mindennapok problémáival és menekülnél a világ elől, de még ott is megtalálnak az alkalmatlankodók vagy a lehetetlennek tűnő helyzetek, akkor nem tehetsz mást, mint ki kell engedned a gőzt. Ha semmilyen alternatív módot nem találsz erre, az utolsó mentsvár, hogy felrobbansz magadban.


60 - Hamu volt, előíté lett

  ..'gölj bel'.. dögölj bele.. Dögölj bele.. Dögölj Bele.. DÖGÖLJ BELE a sztereotípiáidba!
  Amiért lecsatolod az átlagember fizetésének legalább tízszeresét érő karórádat, Te vén fasz, amikor a szétkozmetikázott feleségeddel szembejöttök velem a járdán fényes nappal, dögölj bele!
  Amiért megvetően végigmérsz, mikor a számomra szokásos, kényelmes és nagyjából 3 számmal nagyobb ruháimban nyugodt megelégedettséggel közlekedek, miközben okoskodón feltolod az orrodra a szemüvegedet, mert úgy még fontosabbnak tűnsz a konfekcióöltönyödben, nyakkendő nélkül, dögölj bele!
  Amiért gyanakodva nézel rám, mert akad a kulcs a bejárati ajtó zárában és biztos csak valami trükk, hogy könnyedén bejussak az amúgy általam fizetett lakásba kirabolni azt, dögölj bele!
  Amiért belém kötsz késő este a zsúfolt belvárosi utcán, mert kopasz vagyok, Te meg részeg és reménykedsz egy koccintós bor áztatta, kicsikart, túlerőltetett műbalhéban, mert anyád egész nap Téged baszogatott, hogy itt vagy 21 éves és csak a faszodat vered egész nap otthon meg CSézel ahelyett, hogy találnál már végre magadnak valami rendes munkát és ott leheld ki a lelked, dögölj bele!
  Amiért félrefordítod a tekintetedet két lépéssel előttem, mikor 5 méterre tőlem még mohón kémlelted az erősen borostás pofámat meg a vállamon a tetoválást, miközben azon kattog az agyad, hogy szívesen alám feküdnél, de így biztos megközelíthetetlennek tűnsz és még jobban meg akarlak kapni majd, mert Utánad futok a nyílt utcán, hogy megragadva a válladat ismeretlenül is a neveden szólítsalak és azt mondjam mélyen a szemedbe nézve, hogy akarlak, dögölj bele!
  Amiért ezeket a sorokat kiírtad magadból, Te szerencsétlen barom, miközben szokásodhoz híven majd szétvet az ideg, mert tele a faszod a mai nappal és éjjel meg majd azon töröd a fejed, hogy hogyan lehetne könnyebb? Dögölj bele!

  Megjegyzés: Az írásokban és felvezető szövegekben néhányszor már megemlített Az utolsó Betű-korszak fejezetzáró írása szerdán, azaz szeptember 25-én lesz olvasható. Az azt követően íródott szövegek/versek publikálásáról is akkor, a szerdai bejegyzésben olvashattok bővebben.

Ex

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése