Emelem kalapom, Kecskemét!

  Mindig szerettem támogatni olyan kezdeményezéseket, amiknek értelmét láttam.. Amikor szülővárosomban újjászerveződött a városi szlem-közösség, igyekeztem a magam tapasztalatait is latba vetni, hogy minél élvezhetőbb események jöhessenek létre.
  Úgyhogy ezúton üdvözlöm az újkori Hírös Slam-et.


96 - Anonim szlemmerek klubja

  Sziasztok, a nevem Ex!
Két és fél éve szle..tudjátok.. emellett reménybeli közgazdász és masszív adhd-s.

"Kecskemét is kiállítja nyalka szlemklubját", vagy valami ilyesmit játszik délben a harang errefelé..

  Jó megint itt lenni Köztetek. Hiányoztak már a 10 percre található KÖZ-terek, meg a másoktól lopható ötletek, a fejemben nem, viszont a polcomon se sorakozó kötetek, a zsidók, a melegek, ha már mind 1-ek.. meg hogy még mindig túl sok a rap - blow that! #YOLO, #SWAG, meg "á-á foló á foló" mí, meg ami itt terem a Twitteren, írjál rám, Fiatal és meglesem, vagy ha küldesz egy cuki képet magadról szmájlikkal tele snapchat-en.. bakker, megint elszarom az időmet telefonozással..

  Kettőkor elindulni, na még mit nem
3kor elindulni, na még mit nem
4kor ma elindulni, na még mit nem.. PEDIG DE! Ne aggódjatok, a zokni már a lábamon volt hat fele. 3.

  Este hét, zuhany, kocsikulcs, készenlét. Én már nagyon kész vagyok, két lábam remeg, a szívem ragyog, mert megint fürdőzhetek a közönség megtisztító szeme fényében. Akkut tünet, hogy a feltűnési viszketegségemet meg kell vakarnom havi többször is, több városban.
  Veszprém és Kecskemét, két város - egy lélek, 26 év, 50%-os diákjegy idáig a buszon, nem tudom, mit furcsállsz ezen. Igen, 2. szak az egyetemen, lassan megtalálom a számításaim, az egyenletem, az Egyetlenem... "Automata váltós kocsival szelném a".. de itt csak síkság van, baz'meg…

  Meg amúgy tök jó, hogy Klaudiáék újrakezdték ezt a Hírös Slam-et. Hatalmas ötlet volt, meg hogy a környék tájszólása.. ja, meg csodálatos ilyenkor a Tisza és a Maros, és szeretem a halászlevöt.. lövet..

  Este nyolc, torkomban kisgombóc, mert színpadra kell lépni.
Nem, nem kell se a sorszámot, se a pakkot félbetépni, itt ha felszólítanak, hogy állj ki és mondd, ami Benned. Csak ne engedd, hogy a közönséged szenvedjen nézz és láss-törést!

  ..mint múltkor versenyen kívül-belül a pisze orrú pösze, a szakma gyöngye, a város kőművese, kinek sörtől van műkőbű veseköve.. vagy nyomhatsz a mosdóban egy masztit, ha azt hiszed, hogy Munding Marcit a múltkori után überelheted. - jó lesz így, Főnök? .. remek.

 És majd az Európa-bajnok fedett-pályás távolba-néző szerint is távoli jövőben a kerek erdő szegletén, kellő összetartás esetén, itt állhatunk beton visszeres lábakon Te meg én és majd 50 év múlva a Kívánságkosárban Prosztamol és aranyér-reklámokat meg South Park-jeleneteket küldözgetünk egymásnak a képzeletbeli aranyér'.. de még ne ugorjunk ennyire előre, gyere ki a levegőre és gyújts rá egy cigire, mert tudod: Hí, Röstellenéd kihagyni ezt a bulihangulatot, és különben is "A holnap még várhat, mert ma még ma van."

Ex

1 megjegyzés:

  1. Néha figyelek!
    Jó lesz így...Főnök...:)
    Küldjed,várom 50 év múlva,jöhet az arany,s bitcoin!
    No para...az csak segít a felépülésben!

    VálaszTörlés